Inköp!



Idag hämtade jag lite paket från posten eftersom vi fick gå från jobbet tidigare, de höll på att bona golvet så man kunde inte vara i sina arbetsrum! Jag har fått den superfina aromalampa jag köpte från
allicen innan semestern! Jag har haft en billig variant från Indiska men den gick sönder för något år sedan ( jag brukade använda den för eteriska oljor) så när jag såg denna på allicens blogg kände jag att det var dags att köpa en annan! Lilla fatet kan jag ta bort när jag inte är hemma så borde den inte gå sönder!
i den andra paket var det 300 gr Big Fabel som jag köpte på Tradera. Man kan undra varför jag köper garn när jag har så mycket! Ja, när jag fick dessa strumpor från mamma så lovade jag att sticka ett par liknande till någon och det är inte ofta Fabel finns på Tradera så jag kände mig tvungen att köpa detta!



200 gr skall jag använda för strumporna och 100 gr plus någon nysta av farmors garn i mörkt blå skall jag använda för ett halsduk till grannen. jag tänkte sticka något till grannen som hjälpte mig ( eller egentligen gjorde hela jobbet, även köpa nätet! ) att sätta upp nätet på balkongen. Jag skall sticka en halsduk och baka lite kakor till honom! När jag sg på drops.se att man kunde göra en massa annat som halvvantar blev jag lite sugen men garnet räcker inte till allt och inte kan jag sticka en orange halsduk till gubben!
Garnet och aromabrännaren räcknar jag som second hand och därför miljövänligare än att köpa dem i ett butik även om i verkligheten är det helt nya!

ITALIANO
Ho fatto qualche spesa ma second hand per rispetto dell'ambiente. Comprare cose usate è molto meglio che comprarne di nuove per l'ambiente. Ho comprato ( chissà come si chiama in italiano....un oggetto che riscaldandolo da un buon odore all'ambiente ) e 300 gr di questa lana Big Fabel. Se vi chiedete perché compro lana quando ne ho così tanta la risposta è che quando mia madre mi ha fatto queste calze le ho promesse a qualcuno e quando l'ho visto su ebay ho dovuto comprarla. 2oo gr l'userò per le calze e 100 gr più qualche gomitolo della lana della nonna la userò per fare una sciarpina al vicino di casa che mi ha aiutata a mettere su la rete sul terrazzo. Pensavo di fagli una sciarpina e dei biscotti per ringraziarlo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback