Äntligen hemma!

Nu har jag fått ordning och reda på den nya lägenheten och det känns som man äntligen är hemma. Även katterna tycker det och har börjat busa ordentligt istället för att gömma sig bakom badkaret! Det är synd att jag inte kan njuta av lägenheten, i morgon ska jag åka till Lissabon i hela  två veckor! Det behövdes lite semester och jag är glad för det. Det kommer inte att bli många inlägg på ett tag men jag ska försöka fixa snygga bilder till bloggen.


Olé olè olé olé

Gli azzurri lyckades vinna VM! Hurrà! Det var första gången jag följde VM i fotball och det var kul att se Italien vinna alla sina matcher. Det är nästan synd att man inte är där och kan fira men jag blev riktigt glad.

En fots historia - vänster fotens

Vänster fot90430-3

Igår fick jag lite färg på mig, det var dags! Det var inte proffsigt gjort men jag blev snyggast, som vanligt. Nu kan jag fira ledigheten i stort! Idag fick jag sova lite längre och jag känner mig utvilad och redo för dagens utmaningar även om jag inte har en aning om vad som kommer att hända.

Semester

90430-1

Äntligen semester! Jag tillbringade en fantastisk eftermiddag med min älskling. Skönt att få strösa omkring i stan utan att behöva oroa sig om allt som måste göras. I värmen svalkade vi oss med en fin glass i en liten park mitt i stan där ingen turist kunde hitta. Vi hade de skönt som dessa två stenar under vattnet.

Oops

Allt har fortfarande inte fått sin egen plats hemma så jag får försöka göra det idag. Eftersom det är min sista arbetsdag före semester känns detta härligt! Fantastiskt att få njuta av det fina vädret och uppleva La dolce vita i hela fyra veckor! Hurrà! 

nya lyan

Nya lägenheten börjar ta form. Med lite hjälp av en kompis bör jag få undan alla kartongerna och då kan man äntligen börja sitt nya liv.