Belysning

image49

Det här är min "medusa"lampa som jag har i sovrummet. Jag blev kär i den när jag såg den i vissa butiker i Stockholm men den kostade 4000 kr där! Alldeles för dyrt för mig. Eftersom jag var trött på att klä mig i mörkret och inte ha en aning på hur man såg ut bestämde jag mig för ca ett år sedan att köpa en lampa. Jag åkte då till Uppsala och letade i alla lampaffärer jag kunde hitta men det fanns inget jag tyckte om. Till slut hittade jag en stor lampaffär som hade sista ex av denna lampa och den kostade 1800 kr så jag var tvungen att köpa den! jag kunde inte motstå frestelsen! Jag fick även lågenergilampan som användes i affären så jag blev extra nöjd! Eftersom den var ändå rätt s dyr för mig så köpte jag inga fler lampor. Detta innebär att jag fortfarande idag saknar en lampa i vardagsrummet! Det har varit lite svårt att sticka och även om det börjar bli ljust ute så funderar jag på bättre belysning i vardagsrummet. Så klart skall det vara miljövänligt och klimatsmart denna gång. Lågenergilampa räcker inte, själva materialet måste också vara miljövänlig, och jag måste ha råd med den! Det är stora krav! Medan jag funderar om jag skall köpa en begagnad lampa eller en ny har jag kikat på vilka möjligheter som finns.

image50Flowerlampa som stängs som en blomma! Kul idée, den finns inom
Statics projektet

image51 Golvlampa i miljövänliga material enligt Camino förra nummer, lampa är från Baz

image52

Jag är kär i denna lampa som använder LED-teknik, verkligen energisnålt teknik. jag skall kika lite på lampor men det är bara i slutet av månaden som jag kan se hur mycket pengar jag får använda. Det blir inte mycket eftersom denna månad har jag varit hos plastspecialisten ( tandläkare ) för en porslinkrona, vilket blir riktigt dyrt!

Kommentarer
Postat av: allicen

Nä! har du en sån lampa?! Såg en i en butik i Örebro och jag blev ståendes en lång stund och fingrade på den :)

Postat av: chaos

Bra eller dåligt? Min granne skrattade när hon fick se den därför frågar jag. Jag tycker mycket om den, kul att vakna och se den!

2008-03-08 @ 12:10:55
Postat av: Frida

Häftig lampa!

2008-03-09 @ 13:46:51
URL: http://www.husmusen.blogg.se
Postat av: Ekoprylar

Den där led-lampan tycker jag var riktigt snygg. Undrar hur ljuset från den blir. Svårt att se på bilderna.

2010-03-01 @ 10:47:13
URL: http://www.ekoprylar.se/butik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback