ci vuole un fiore...

ITALIANO
ecco alcune delle piante che sono fiorite in giardino. La cosa più bella è che se la cavano da sole, infatti con il piccolo Liam è difficile occuparsene!

SVENSKA

Det finns en barnvisa på italienska där allt görs av en blomma, ja...för att göra ett bord behövs det en blomma! Jag sjunger den ofta till Liam och idag tänkte jag visa lite bilder på vad som finns i vår trädgård. allt har inte blommat än så flera bilder kommer senare.

Det finns en ljuvlig doft av sirener, vi har många träd men det börjar gå över eftersom blommorna har gjort sitt!


Vi har en stor Clematis vid huset och vilka blommor!Sedan har vi en Rhododender men jag vet inte, skall den se ut så? Den gör vackra blommor men själva trädet ser döende ut...


Sedan finns det sådant jag inte vet vad det är...ja, som sagt, jag är inte så bra med blommor så jag är väldigt glad att de sköter sig själva. Det skulle vara omöjligt nu med lille Liam i år!
och vad jag tror är en liten buske med små rosor...


Det finns lite till men vi tar det när de slagit ut! Just nu pågår kampen med mördarsniglarna, tyvärr finns det en hel del här men det äter inte det mesta vi har ( som redan fanns här! ). Men det blir svårt att ha något ätbart för oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback