insändare publicerat!

Jag läste i tidningen, Norrtälje Tidningen förra veckan en insändare från en pensionär som önskade sig vara rik för att kunna göra andra extra glada. Jag reagerade snabbt på det, man behöver inte vara rik för att göra någon annan extra glad! Så skickade jag en insändare själv som publicerades i tidningen igår! Det här är vad jag skrev, känner ni igen mig?


Kommentarer
Postat av: Filifjonkan

Hej Chaos. Kan inte läsa man måste logga in sig där det var sthlms universitets server. Men gissar att du skrivit snällt som du brukar. Man kan göra någon glad genom att ge dem ett leende det räcker i bland ett telesamtal med. Ha det så bra i regnet det har vräkt ner här med och åskat

Postat av: allicen

Det går inte att läsa utan att vara inloggad.. går det att länka på annat sätt eller kan du kopiera in texten på bloggen? är jättenyfiken på vad du skrivit!!!

2009-08-11 @ 20:12:32
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: chaos

Aj då! Skall se vad jag kan göra, jag scannade in texten men den är tydligen något för stort och på tidningen finns det inget spår av artikeln....jag skall se om jag kan klistra in texten helt enkelt! Kramisar till båda!

2009-08-12 @ 09:07:59
Postat av: Filifjonkan

Hej Chaos... men stackars din lille katt säkert har den blivit stucken Titti vägrar befatta sig med spindlar,,hon har blivit biten en gång Men hon fräser om hon ser en på någon av mina väggar då vet jag att flusmällaren skall fram den kraftiga skratt..

2009-08-12 @ 11:20:39
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback