Träning

Vi har haft besök från Italien, rättare sagt San Marino, och för att återhämta oss har vi varit lite tysta men nu är vi tillbaka. Dessa dagar har vi tränat mycket. Som ni ser har Liam en egen barnvagn, eftersom vi bor stort har det inte varit någon problem att åka runt med den inomhus så han har använt den mycket som säng, problemet är att han blivit så pass lång att det börjar bli lite trångt där därför har vi tränat att sova i spjellsängen på dagarna och i natt klarade han att sova där kl. 20.00 till kl. 2.15! Det var inte illa!

ITALIANO
Dopo una bella visita da San Marino mi sono un po' riposata. Naturalmente ci siamo dati un po' da fare per trovare delle rutine migliori e ci siamo un po' allenati. Prima di tutto a dormire non più nel passeggino ma anche nella culla...Ho fatto dormire lì Liam di giorno un po' alla volta e questa notte ha dormito lì dalle 20.00 alle 2.15, mica male per cominciare.Altra novità è lo scialle, ora riusciamo ad usarlo e mica si riesce a smettere una volta cominciato!Vi börjar också få koll på bärsjalen som vi använder rätt mycket nu. Liam tycker så mycket om den att han börjar gråta när jag tar ut honom men inte skall man bära lilla Liam jämt!


Kommentarer
Postat av: Filifjonkan

Här går det att kommentera igen så bra det som är efter detta går inte att kommentera alls något är nog sönder tror jag. Fina bilder det här på gossen så söt och så bra med bärsjal det är. Han ligger så fint sin säng och kikar på oss. Ha det så bra med er

båda två


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback