calorimetry- nästan en mössa



Det här är min egen calorimetry, så här skall det se ut när man har den på:



Bilden och instruktioner hittar ni
här. Jag tyckte att det var riktigt smart att kunna ha någon slags mössa även när man har uppsatt hår, den har en liten knapp där bak så det är inte den vanliga hårbandet. Den som jag gjorde skall jag lämna in i morgon för försäljning, i morgon lämnar jag in tre eller fyra saker: Calorimetry, sjalen och 1 eller två virkade halsband, beroende på om jag blir klar med nummer två. Sedan får vi se i morgon för prissättning och om vi lyckas sälja något på två veckor. Det kommer att bli spännande att se!
För att göra calorimetry behöver man två markörer så jag väntar på mina från Allicen för att göra några flera, det var lite bökigt annars men jag har flera andra projekt i siktet till nästa gång så det är inte alls bråttom med markörer.

ITALIANO
Ho fatto una strisciolina per capelli che ha quasi le stesse funzioni di una berretta, le istruzione della mia calorimetry le trovate su Knitty. È molto semplice a facile da fare, per questa primavera vedró di farne una anche per me! Naturalmente ho usato la lana della nonna, quella che avevo e usando diversi colori c'è un po' di casino con i fili dietro. Dato che vorrei venderla vedremo se non faranno storie, seconde me é comunque molto carina.

Kommentarer
Postat av: allicen

Woo! :S jag känner mig inte ett dugg stressad nu ;) hihi!

Postat av: chaos

Ta det lugnt! jag skall inte göra något jag behöver markeringar på ett tag så du behöver inte stressa!

2009-01-28 @ 12:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback