kaching!

Ikväll var det StickCafé på Salongen, frisören där vi får sälja våra saker och fick veta att sjalen är såld ( jag har vetat det i en vecka eftersom en vännina ville nämligen köpa den men då var den såld...bra för mig för jag fick då en beställning! ). Sjalen blev såld på 300 kr. jag har nu köpt en liten Kassabok för att verkligen kunna se om stickningen kan försörja sig själv.

300 kr Intäkter
-40 kr pärlor ( jag vill testa att sticka något med pärlor )
-28 kr kassaboken ( av miljömärkt papper )

232 kr är det jag har hittils tjänat, riktigt kul. Till försäljning finns fortfarande min calorimetry, två virkade halsband och det jag lämnade idag:


3 mobilstrumpor och 2 iPod/palm strumpor. Jag tror inte jag kommer kunna sticka något mer till försäljning på Salongen på ett tag eftersom jag stickar nu en sjal för någon som fyller år snart, en grön sjal till för beställning och sedan har jag fått en beställning till för en större sjal så jag är lite uppbokat på ett tag men man vet aldrig! Det ser bra ut för tillfälle, vi får se om jag lyckas sälja något av de saker jag har på Salongen.

ITALIANO
Ho venduto lo scialle verde, per ca 30 euro. Direi che non c'é male come prima vendita! Ho comunque incassato un po' meno in quanto ho comprato delle perline, vorrei provare a fare degli sferruzzamenti con le perline. Poi ho comprato un libricino per i conti in modo da poter controllare quando esce ed entra per il mio hobby! Comunque per il momento direi che non c'è niente male, ho venduto lo scialle verde, ho avuto un ordinazione per un altro ugualissimo e un altro ordine per uno scialle molto più grande per un'amica! Non sarò in grando di produrre ancora cose per lo stesso posto dove le vendiamo comunque spero di vendere ciò che c'è ancora, la calorimetry, due collane all'uncinetto e ciò che ho lasciato oggi, 3 calzettini per il cellulare e due per l'iPod grande oppure il palm. Come inizio sono molto contenta!


Kommentarer
Postat av: allicen

Va kul att du fick den såld! det blir spännande att se vart det här slutar ;)

Postat av: Filifjonkan ..

Hej Chaos. Men så roligt för dig att du fått sålt dina saker gratulerar. Beställning med vad bra du går med vinst ännu ser man i din bok . Hoppas det håller i sig. Kram på dig

2009-02-12 @ 11:53:50
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Postat av: Samtal från min trädgård

De var så jättefina, de små strumporna och visst var det kul i går kväll? Jag håller på och virkar ännu en sjal eller två, har ju tänkt att om jag får olika saker såld, så ska det betala min nya symaskin så småningom. Fin tanke, va'?

2009-02-12 @ 15:56:38
URL: http://samtalfranmintradgard.blogspot.com/
Postat av: chaos

Samtal: Det låter riktigt bra! Hoppas att dina sjalar blir sålda, de är ju så fina! Jag fösöker sticka nu ett par ben värmare men jag har så mycket annat att göra så vi får se om jag lyckas lämna in något nästa gång! kramis

2009-02-12 @ 17:25:08
Postat av: Ulrica

Hej... jag får köpa tillbehör...jag har så dåliga stickor så jag behöver köpa nya. Allt kan man väl inte stoppa :-) Vet du vad jag funderade på vi kanske ska ordna ett garnbyte i köp-stopps-tider? jag funderar på när en tripp till din lilla stad skulle passa... jag har bara varit där någon gång och den är ju för charmig. Jag återkommer så kanske vi kan dejta.

2009-02-13 @ 08:37:39
URL: http://www.hjalpstickan.se
Postat av: chaos

Ulrica: det låter bra! Jag vet dock inte om jag kan byta något garn eftersom det jag får är alltid akryl och det skall det inte vara på garnbyten och köpa något garn får jag inte göra! Det är lite tufft! Fick veta att det är ett paket på gång med en massa garn, skall se om det finns något bra där! Allt gott!

2009-02-13 @ 09:16:57
Postat av: Filifjonkan ..

Hej Chaos ville bara önska trevlig helg det är ju fredag idag. I morgon är det dessutom Valentin då kan du titta in hos Filifjonka :)

2009-02-13 @ 13:28:51
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback