en blomma till min prins

Jag har inte direkt varit syssellös på förmiddagen. Jag är för sjuk för att läsa en bok men små projekt kunde jag genomföra.

image131

Jag är äntligen klar med nyckelknippan till min kollega. Jag jobbade på den lite när jag var i Prag och min älskling frågade om jag inte kunde sticka något till hans resväskan. Den är nämligen svart, som alla de andra så den behövde en markör som visade att det är hans väska som kommer nu. Då har jag stickat en fin blomma till honom, hoppas han tycker om den. Den gröna snöret har jag fått i ordning med påtdockan och blomman...det är min frsta stickade blomma och jag har följt
Strumpstickans beskrivning, hon har sådana bra idéer! Jag hade tänkt länge att sticka en blomma, man kan dekorera sin väska med dem, ge bort dem till pollenallergiker som också tycker om blommor eller dekorera hemma helt enkelt! Man kan också använda det till stickgraffiti som på senare tid blommat upp hit och dit!

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad fint pyssel du gjort!

Postat av: Filifjonkan

Godmorgon Jamen den var väl söt din blomma
Stickgraffittin är rätt kul att se faktiskt på de mest roliga platser.Hoppas du blivit bättre idag nu då....

2008-05-14 @ 09:10:29
URL: http://filifjonkan-se.bloggagratis.se/
Postat av: chaos

Tyvärr är jag fortfarande dålig, hostan är fruktansvärt, du hade rätt där! Idag måste jag till huvudstan för att träffa en specialist läkare...det gick inte att flytta mötet så jag är lite skraj för resan nu!

2008-05-14 @ 09:19:58
Postat av: Linda

Oj! vad du varit flitig och pysslig den senaste tiden, inspirerande!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback