deppig

Idag är jg lika trist som vädret, kärlek är inte lätt! Jag vet inte om jag skall spendera dagen i sängen och deppa eller pyssla med lägenheten så att jag slipper tänka på mina bekymmer! Det blir en tuff dag här, hoppas ni har det bättre!

Kommentarer
Postat av: Filifjonkan

Godmiddag vännen.. Ojoj då är det så illa Läs mitt svar och Sus svar med på ditt problem. Det är inte fel att ha katt det kommer att heta sen om du gör bort katterna att du inte får ha det eller det med skulle jag tro. Är han inte allergisk så strunta i vad han säger gör efter ditt eget tycke och den egen VILJA Man kan it ställa sådana ultimatum då är det inte mycket bevänt med kärleken. Det finns många trevliga gossar som
bara väntar på en tjej med katt lediga.
Kramis och snyt dig och morska till dig kela med dina katter så känns det bättre.

Postat av: Sus

Men vännen! I ett förhållande får man ta och ge. Men husdjuren är ju ens "barn" (det finns forskning som visar att det är samma känslor i kroppen när man har kärt husdjur som barn) Kanske ni kan göra en kompromiss? Kan katterna vara i ett annat rum emellanåt, är det någon av kissarna som han stör sig mer på/är rädd för??

Fast utan att känna till bakgrund mm så tror jag att OM du skulle göra dig av med dina lurviga vänner så skulle han snart kräva något annat som du ska offra. Hade en liknande strulig relation när jag var i 18-20 årsåldern (25 år sedan) och jag valde att gå ur den. Det var tufft men för mig var det nödvändigt.

Gå på din magkänsla och gör inget under "hot"

Skickar en medsysterkram och önskar dig allt gott!

2008-05-18 @ 10:33:45
URL: http://sefyrin.bloggagratis.se/
Postat av: chaos

Mina katter är mina barn, det är precis så jag känner. Tack Sus.
Kram

2008-05-18 @ 10:49:48
Postat av: allicen

Men fy vad ledsen jag blev av att läsa det här :( Tycker att du ska ta dig upp ur sängen, gosa lite extra med katterna (som verkar vara den utlösande faktorn?) ta en lång skön dusch och ge dig ut för att träffa nån god vän så ni kan skämma bort dig lite!

Hoppas att det ordnar sig! *kramar om*

2008-05-18 @ 11:24:35
URL: http://allicen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback